Billige rejser med lavpris flybilletter til sommer?

Har du fået nok af den våde sommer og ønsker du at komme væk fra kolde Danmark?

Find billige rejser, hoteller og flybilletter

Det danske sommervejr er desværre ikke altdi ferievejr og det kan være en smule deprimerende at holde sommerferie i Danmark under paraplyer og med store gummistøvler. Det er bare ikke det samme som at sidde under sydens sol i strandkanten med drink og fødderne i vand.

Der er hjælp at hente til billige flybilletter og gode rejser

Selv om langt de fleste rejsebureauer melder totalt udsolgt i ferieperioder, hvor sommeren ikke har vist sig fra sin bedste side, er der stadigvæk rigtig gode muligheder for at rejse afsted til sol og varme med kort varsel; man kan nemlig selv finde og bestille flybilletter og hotel og ser man sig godt for, kan det gøres ret billigt.

Vi giver her et par eksempler på billige flybilletter:

København til Las Palmas, Gran Canaria, 2 uger kan du få via Norwegian for 2 voksne for små 10.000,- Det er selvfølgelig en smule dyerer end uden for sæson, men ikke slemt når man gerne vil afsted indenfor en uge. et 3-stjerners hotel i Las Palmas koster for 14 dage KUN 2.500,-! Du kan dermed komme 2 voksne med fly og hotel til Las Palmas på lørdag for DKK 12.500,-

København til Paris, Frankrig, 2 uger kan du få for små 6.500,- med Swiss Air. Hotel i 14 dage med 2 stjerne i midten af Paris koster små 5.000 i dobbeltværelse for 2 personer. Total pris for 14 dage i Paris bliver dermed 11-12.000,- det er da biligt midt i højsæsonen!

Så selv om rejsebureauerne og medier melder at alt er udsolgt og at det komplet umuligt at komme på ferie denne sommer, viser en hurtig søgning på www.Rejserpriser.dk at man sagtens kan finde billige rejser og nemt komme afsted inden for kort tid.

Held og lykke med din søgen og rigtig god ferie – men husk at Danmark er dejligst om sommeren 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Rejser og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.