Cykelhjelme: Københavnerne og klogere end Jyderne

Efter flere år med en bundplacering i Norden er flere danskere nu begyndt at tage cykelhjelm til sig og det er nu kun Nordmændene som er bedre til at huske hjelmen.

De seneste tal fra 2011 viser af udviklingen i andelen af cykelister der bruger cykelhjelm er stagneret og det er specielt aldersgruppen 16-25 år som er slemme til at glemme cykelhjelmen. Sammenligner vi Danmark med resten af Norden har vi tilgengæld være utrolig dygtige til at reklamere for cykelhjelmen de seneste små 10 år. Vi er nemlig gået fra at være de dårligste i Norden, til kun at være overgået af Norge.

Ser man istedet mere lokalt og fokusere på regionerne i Danmark, så er Københavnerne dem der er bedst til at beskytte hovedet. I stedet for at remse det hele op, foreslår jeg at du kigger på nedenstående infographic.

Se infographicen her:  cykelhjelme i danmark 

Overstående infographic er produceret af www.justcool.dk, en af danmarks største udbydere af cykelhjelme. Vi bliver meget glade hvis du bruger denne grafik/infographic på din hjemmeside, men husk venligst at linke til kilden, da det har krævet mange timers hårdt arbejde at lave.

Har du nogen forslag til hvordan vi igen sætter gang i udviklingen og øger andelen af cyklister som beskytter hovedet?

Dette indlæg blev udgivet i Sikkerhed. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.