Hårpleje om vinteren

Hårpleje og voks til mændDet bliver koldere og koldere uden for og det sætter dit hår på prøve. Jeg synes, at jeg allerede begynder at mærke forskel på mit hår, når jeg forsøger at sætte det om morgenen. Jeg kender mange, der er opmærksomme på den ekstra hårpleje, deres hår har brug for om sommeren, hvor solen bager og man bader i klorvand. Men de fleste glemmer simpelthen at give deres hår den nødvendige hårpleje om vinteren. Her får du et par tips, så du kan pleje og passe dit hår optimalt i den kommende vinter.

Vinterhåret trænger til fugt
Fugt, fugt og atter fugt – så kort kan det siges om vinterens hårpleje. For om vinteren er luften tør og indeholder mindre vanddamp end om sommeren, derfor skal du tilføre dit hår ekstra fugt.
Jo koldere det er, jo mindre fugt er der i luften, så når dit temperameter når ned omkring de blå tal, trænger dit hår især til at få tilført mere fugt. Det kan du gøre med en god balsam, en hårkur eller en fugtspray. Brug balsam hver gang du har vasket dit hår og brug gerne en god hårkur et par gange om ugen – det kan sagtens være i forbindelse med at du alligevel står under bruseren. Jeg tager altid hårkur i håret, mens jeg alligevel skal barbere ben og file hård hud af fødderne under bruseren to gange om ugen.

Det er også på grund af den tørre luft, at dit hår bliver mere statisk elektrisk om vinteren. Hvis du tilfører håret ekstra fugt kan du derfor også afhjælpe noget af den statiske elektricitet i håret.

Det er altså ikke kun på grund af huen, at dit hår aldrig vil som du vil om vinteren. Men med ekstra forkælelse og hårpleje, kan du gøre dit vintermatte hår smukt og glansfuldt igen. På Bilka.dk kan du købe en lang række hårpleje produkter, der kan hjælpe dit hår tilbage på sporet, hvis du også oplever tørt og statisk elektrisk hår. Personligt foretrækker jeg Dennis Knudsens mange hårplejeprodukter og dem kan du også købe inde på Bilkas hjemmeside.

Dette indlæg blev udgivet i Sundhed. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.